Foto, pensieri, racconti, ricette e tant'altro...
Per un'ottima visualizzazione del blog consiglio Mozzila Firefox .
Folositi Mozzila Firefox pentru a putea vizualiza blogul in conditii optime.

venerdì 16 ottobre 2009

Indivia al gratin

Una ricetta molto gustosa devo dire, trovata qui.

Ingredienti:

indivia (insalata belga) - salata belgiana
burro -unt
besciamella - sos alb bechameill
formaggio emmental - cascaval







Si tratta un modo molto gustoso di cucinare l'indivia belga.
Cuocetela in acqua salata e versatela su una pirofila imburrata.
Versatevi un po' di besciamella e un po' di formaggio emmenthal, che avrete riscaldato in un pentolino a parte.
Cercate di coprire uniformemente l'indivia.
Mettete in forno a 180 gradi e fate cuocere per un quarto d'ora.

E un mod foarte gustos de a gati salata belgiana.
Se fierbe in apa sarata si se pune intr-un vas termo-rezistent uns cu unt. Se varsa sosul bechameill si casul, pe care l-ati incalzit intr-o craticioara de-o parte.
Salata trebuie acoperita in intregime.
Puneti in cuptor la 180° si lasati 15 minute.

Nota:
Sosul alb (bechameill) se poate si cumpara, dar eu l-am facut rapid din unt, faina, lapte, sare, noce moscata. Vezi aici reteta (in it).

Nessun commento:

K R I S

Italiano-English- Romana

Per la traduzione di un post, lasciate un vostro commento.
For translation, leave a comment, please.
Pentru traducerea unui post, lasati un mesaj la "commenti".

Machine Translations

Etichette