Foto, pensieri, racconti, ricette e tant'altro...
Per un'ottima visualizzazione del blog consiglio Mozzila Firefox .
Folositi Mozzila Firefox pentru a putea vizualiza blogul in conditii optime.

lunedì 7 luglio 2008

Pallavolo, volley

prima partida




sala de sport





Mara a inceput abia anul acesta sa joace mai "serios" volei. A facut inot, a facut tenis, a facut si volei dar s-a cam lasat de toate. Se plictisea pur si simplu, nu avea chef sa se imbrace, sa se schimbe, sa mearga...lenevioara, ce mai!
Dar anul acesta s-a schimbat enorm. A fost chemata de mai multe ori de la Club. Fiind inalta, cea mai inalta din clasa de fapt, a fost imediat observata de profesorii de sport care de fapt veneau de la clubul de volei campioni la juniori din zona. Si insistand de mai multe ori am zis hai sa incerc iar. Cu Mara de mana, calcam iar pragul clubului. Imediata reactia responsabilului fara sa intreb prea multe: "da, va stiu, ma bucur ca ati venit, facem actele, am nevoie de certificat medical, etc.
Si asa am inceput. De data aceasta insa fara sa insist la imbracare, mers, etc. Ba chiar ea ma grabea de fiecare data ca sa nu "intarzie" :-)
Si...in scurt timp a fost luata in echipa. Iar prima partida jucata au castigat-o! Iata ce scria una din colegele sale pe blogul sau personal:
"Cιασσσσ α тυттιιιι νσι ¢нє ραѕѕαтє ∂ι qυι!!!мαммαмια.....σggι 02/04/08.....нσ gι¢αтσ ℓα мια νєяα ραятιтα ....6 ¢σηтяσ 6!!!!мαммαмιαααααααααααααααααααα!!!qυαη∂σ ѕσησ ηтяαтα ηєℓ ¢αмρσ ¢σηтяσ ∂ι ησι ¢'єяαησ ∂єι вєѕтισηι.....нσ ∂єттσ ѕυвιтσ"¢ι ∂σввιαмσ ƒαя υ¢¢ι∂єяє؟"...∂σρσ ανєя ƒιηιтσ ∂ι ƒαяє яιѕ¢αℓ∂αмєηтσ ιηιzια ℓα ραятιтα!!!αιυтσσσσσσσσ!!мι ѕєηтινσ ∂ι мσяιяє!!ι ρяιмι 2 ρυηтι ѕι ρєя∂σησ мα ρσι....ιηιzαмσ α вσмвα∂αяℓє ∂ι ρυηтι!!!!ρυηтσ ∂σρσ ρυηтσ νιη¢ιαмσ ιℓ ѕєт!!!!ѕєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєвнè...ιηιzα ιℓ ѕє¢ση∂σ ѕєт...ƒσяѕє ¢яє∂єναмσ ¢нє ηση ¢ι νσℓєνα ηιєηтє α ƒαяℓє ρєя∂єяє...мα ρєя∂ιαмσ ιℓ ѕє¢ση∂σ ѕєт 25-21!!!¢нє ρє¢¢αтσ....è gιυηтσ ℓ'υℓтιмσ ѕєт...qυєℓℓσ ∂є¢ιѕινσ...є qυι ραятσ ιη αzισηє...ƒα¢¢ισ тαηтι ρυηтι...(ρєяò ѕвαgℓισ 1 вαттυтα)ναввè....ιℓ ρυηтєggισ=20-16 ρєя ℓσяσ!!!!ησσσσσ...мα ρσι ℓα ѕqυα∂яα єηтяα ηєℓ ραℓℓσηє.....ƒяαη¢єѕ¢α να ιη вαттυтα є.............................................................................................................."..................................................


Si dupa prima au urmat altele...Au castigat cam tot ce se putea castiga.
S-au distrat, au fost la mare impreuna, am facut si pizza-party.
A fost un an plin si datorita sportului. Sau poate tocmai datorita
lui.

Nessun commento:

K R I S

Italiano-English- Romana

Per la traduzione di un post, lasciate un vostro commento.
For translation, leave a comment, please.
Pentru traducerea unui post, lasati un mesaj la "commenti".

Machine Translations

Archivio blog

Etichette