Foto, pensieri, racconti, ricette e tant'altro...
Per un'ottima visualizzazione del blog consiglio Mozzila Firefox .
Folositi Mozzila Firefox pentru a putea vizualiza blogul in conditii optime.

sabato 10 gennaio 2009

2008

Pentru noi a fost un an Bun. Cu schimbari, cu aventuri, cu liniste, cu bucurii, cu multa dragoste, cu multa tandrete...Un "climat" familial fericit si placut, poate unul dintre anii nostri cei mai buni.
Mara a terminat un ciclu scolar si a inceput unul nou. Desi cu teama, s-a obisnuit rapid si i-a placut noua scoala din prima zi. Cu sportul merge foarte bine, a invatat mult si a devenit una dintre jucatoarele cele mai bune. Surpriza a fost ...pianul! A invatat in scurt timp destul de mult si ii place. O surpriza a fost si cumpararea lui, neplanificata. Dar...o mare buncurie! :-)
Manuel a crescut enorm, ca "udat" :-) Daca privesc pozele de la Befana trecuta la Befana de acum...parca nu-l mai recunosc. A devenit un barbatel :-) Si e frumos, simpatic, foarte tandru, foarte dragastos, nazdravan, nu sta locului deloc, mereu in miscare, mereu in "distrugere", mereu curios sa faca sa desfaca si sa ...nazbateasca "oarice" :-)
Dar...pozele vorbesc mai bine ;-)
2008..un anno soddisfacente, buono. Cambiamenti, avventure, tranquillità, gioia, amore, tenerezza...Beh, anche momenti meno belli, ma...è la vita fatta così, tutto sommato però non mi posso lamentare. Un "clima" familiare buono, uno degli anni più felici direi.
Mara ha finito la scuola elementare ed ha iniziato le medie; anche con un po' di timore, pensieri del primo giorno ma poi tutto sparito, la nuova scuola, insegnanti e colleghi le sono piaciuti dal primo giorno. Lo sport va bene, è diventata brava, fra le migliori direi; la sorpresa di quest'anno è stato il pianoforte, le piace, impara velocemente e...l'abbiamo anche comprato a ..sorpresa! Una spesa non pianificata ma...ok :-).
Manuel è diventato un gigante. All'età di quasi due anni, sembra un ragazzino di 3-4 anni, e porta le misure di 5 anni! Cresce molto bene, ringraziando Dio, mangia bene e tutto, è simpatico, carino, allegro, tenero, molto amorevole, grande amante :-)). Vero che anche distrugge tutto che le capita fra le mani...ma ricordo bene qualcosa dal passato...c'era una bambina che non temeva nulla, spericolata peggio dei maschi!!! :-))
Lascio "parlare" le foto, di questo meraviglioso anno 2008 :-)


4 commenti:

Mona ha detto...

Kris, ma bucur ca ati avut un an bun ...si de aceea eu iti doresc un sincer si calduros LA MULTI ANI !!...un An nou plin ce realizari, multa santate, fericire si cat mai multe clipe frumoase petrecute alaturi de familia ta minunata !!
..aveti niste copii tare frumosi...sa va traiasca, sa fie santosi si sa va aduca numai bucurii..
te pup :)

kris ha detto...

Multumesc mult Mona! :-)
A fost un an bun, am facut mai mult de cat ne asteptam noi, si speram in mai bine. Iti doresc si tie si familiei un fericit 2009 incarcat cu tot ce iti doresti! Te pup, Kris

Cristina ha detto...

Mai Cris creste Manuel vazind cu ochii, ca Fat Frumos, Florea'nfloritu' si alti baieti frumosi ca el de prin povesti :-)) De Mara nu mai zic nimic caci e domnisoara in toata puterea cuvintului.
Felicitari pt asa copii frumosi ( si sotului ca dehhh ai fost ajutata :-)) )

sunt 2 premii pentru tine pe blogul meu .

pupice si o saptamina usoara

kris ha detto...

Mersic Cristina, esti o dulce. O saptamana placuta si tie!

K R I S

Italiano-English- Romana

Per la traduzione di un post, lasciate un vostro commento.
For translation, leave a comment, please.
Pentru traducerea unui post, lasati un mesaj la "commenti".

Machine Translations

Etichette