Foto, pensieri, racconti, ricette e tant'altro...
Per un'ottima visualizzazione del blog consiglio Mozzila Firefox .
Folositi Mozzila Firefox pentru a putea vizualiza blogul in conditii optime.

venerdì 2 ottobre 2009

Asemanarea dintre legume, fructe si organele corpului uman

V-ati gandit o data ce asemanare exista intre legume, fructe si corpul uman?

Iata doar o scurta lista de exemple de asemanari, care prin consumarea acestor alimente ne pot ajuta la o buna functionare a organismului.

  • Boabele de fasole chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei rinichilor si, da, arata exact ca si rinichii umani. Exista o terapie cu seminte, unde se folosesc boabele de fasole pentru ameliorarea afectiunilor rinichilor.
  • Cartofii dulci arata ca pancreasul si chiar echilibreaza indexul glicemic la diabetici.
  • Ceapa arata ca celulele corpului. Cercetarile de astazi demonstreaza ca ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului. Ceapa provoaca lacrimile care spala straturile epiteliale ale ochiului.
  • Grapefruitul, portocalele si alte citrice arata exact ca si glandele mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sanilor si la miscarea limfei inspre si dinspre sani.
  • Maslinele participa la sanatatea si buna functionare a ovarelor.
  • Miezul de nuca arata ca un mic creier, cu o emisfera dreapta si una stanga: creierul mare deasupra si cerebelul din partea de jos. Chiar si incretiturile sau cutele unui miez de nuca arata ca neocortexul. Si acum stim ca nucile ne ajuta sa ne dezvoltam peste trei duzini de? transmitatori neuronali care ajuta la functionarea creierului.
  • O felie de morcov se aseamana cu ochiul uman. Pupila, irisul si liniile radiale arata exact ca ochiul uman. Stiinta demonstreaza acum ca morcovii maresc considerabil fluxul sanguine catre ochi si functia acestora.
  • O rosie are patru compartimente si are si culoarea rosie. Inima este rosie si are patru camere. Toate studiile arata ca rosiile sunt intr-adevar hrana pura pentru inima si sange.
  • Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi, astfel incat trateaza sterilitatea masculina.
  • Strugurii atarna in ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare bobita arata ca o celula a sangelui si toate cercetarile de astazi arata ca strugurii sunt, de asemenea, o hrana revitalizanta substantiala pentru inima si sange.
  • Telina de frunze, rubarba si alte legume arata exact ca oasele. Aceste alimente tintesc in mod special duritatea oaselor. Aceste alimente completeaza? nevoile scheletului corpului nostru.
  • Vinetele, fructele de avocado si perele tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si arata exact ca aceste organe. Cercetarile de astazi arata ca, atunci cand o femeie mananca un avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapa de kilogramele in plus in urma nasterii si previne cancerul cervical. Legatura este si prin faptul ca unui avocado ii trebuie 9 luni sa se dezvolte de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt.

  • sursa: Info Brasov

5 commenti:

webruci ha detto...

Buna Kris:-)
Tot ce ai scis aici e interesant si adevarat. Nevasta mea mia povestit de astea, ea are o diploma in fitoterapie si homeopatie.
Imi place mult postul tau.

Deja mam inscris in forum, dar trebuie sa stii in sfirsitul saptaminii eu lucrez de la 22.00 - 08.00 (vineri, sinbata si duminica) asa ca ziua pun un post si dorm (cind me lasa copiii:-))
In cursul saptamini e mai lejer.


Ciao.

kris ha detto...

Mersi de vizita si de inscriere. Te astept pe forum, nu-ti face probleme, fiecare scrie cand are chef si timp.
Cat despre post, si mie mi s-a parut foarte interesant, citisem cu ceva timp in urma si acum mi-am adus aminte. Multumesc pentru confirmare:-)
O zi buna!

may26 ha detto...

(^_^) ciao Kris ,questa vola ho dovuto usare il traduttore per capire il post ,ma sai che non avevo mai fatto caso a queste somigliaze (^_^) grazie per avermele fatte notare (-_^)
un abbraccio baci baci ♫♫♫♪♪

kris ha detto...

Scusami May, ma è solo per mancanza di tempo...Mi fa piacere che comunque hai capito il testo, se hai difficoltà fammelo sapere. Bacioni!

simona doktor ha detto...

un blog minunat!

K R I S

Italiano-English- Romana

Per la traduzione di un post, lasciate un vostro commento.
For translation, leave a comment, please.
Pentru traducerea unui post, lasati un mesaj la "commenti".

Machine Translations

Etichette