O salata de vinete, reteta romaneasca:
Ingrediente:
1-2 vinete marisoare
sare
ulei de masline
Eu am facut reteta la modul cel mai simplu, dar se poate face si cu maioneza. Am prajite vinetele cu tot cu coaja, si dupa ce s-au prajit bine se curata de coaja (calde). Se taie foarte marunt cu un cutit, se adauga sare si ulei de masline dupa gust. E un pranz usor, se poate servi chiar si dimineata cu un ceai. Pofta mare!
Insalata di melanzane, ricetta romena:
Ingredienti:
1-2 melanzane più grandi
sale
olio extravergine di oliva
Ho scelto la ricetta più semplice, si può fare anche con la maionese. Ho cotto sulla piastra le melanzane, le ho pulite ancora calde, si tagliano finemente e si aggiunge sale e olio di oliva. Si serve sul pane, ottimo come toast.
Ingrediente:
1-2 vinete marisoare
sare
ulei de masline
Eu am facut reteta la modul cel mai simplu, dar se poate face si cu maioneza. Am prajite vinetele cu tot cu coaja, si dupa ce s-au prajit bine se curata de coaja (calde). Se taie foarte marunt cu un cutit, se adauga sare si ulei de masline dupa gust. E un pranz usor, se poate servi chiar si dimineata cu un ceai. Pofta mare!
Insalata di melanzane, ricetta romena:
Ingredienti:
1-2 melanzane più grandi
sale
olio extravergine di oliva
Ho scelto la ricetta più semplice, si può fare anche con la maionese. Ho cotto sulla piastra le melanzane, le ho pulite ancora calde, si tagliano finemente e si aggiunge sale e olio di oliva. Si serve sul pane, ottimo come toast.
Nessun commento:
Posta un commento