Despre bucataria napoletana si condimentele folosite mai mult.
Anghinare- Carciofoi- Carciofi
Aragostine
Cannelloni
Carnati si friarielli
Craciun- meniu - Pranzo di Natale
Creveti si langustine- Gamberi e scampi
Dovlecei fripti - Zucchine fritte
Fructe de mare
Gamberi gratinati
Gateaux (alla nap)
Gnocchi tricolori
Gratar de pui
Insalata di polpo - Salata de caracatita
Involtini di melanzane fritte - Rulouri de vinete prajite
La bolognese
Meniu de nunta napoletan
Minestrone alla veneta -supa de legume mixte
Mozzarella
Orata al forno
Pasta al forno - Paste la cuptor
Paste cu broccoli
Paste cu dovleac
Paste cu dovlecei
Paste cu sos de rosii
Peste fript alla napoletana
Peste sabie
Pasti - pranz - Pranzo di Pasqua
Salata de vinete (alla nap)
Sogliola (peste)
Spaghetti alle telline
Spigola al forno (peste)
Triglie fritte
Zeppulelle
Natale - Craciun
Pasqua - Pasti
Anghinare- Carciofoi- Carciofi
Aragostine
Cannelloni
Carnati si friarielli
Craciun- meniu - Pranzo di Natale
Creveti si langustine- Gamberi e scampi
Dovlecei fripti - Zucchine fritte
Fructe de mare
Gamberi gratinati
Gateaux (alla nap)
Gnocchi tricolori
Gratar de pui
Insalata di polpo - Salata de caracatita
Involtini di melanzane fritte - Rulouri de vinete prajite
La bolognese
Meniu de nunta napoletan
Minestrone alla veneta -supa de legume mixte
Mozzarella
Orata al forno
Pasta al forno - Paste la cuptor
Paste cu broccoli
Paste cu dovleac
Paste cu dovlecei
Paste cu sos de rosii
Peste fript alla napoletana
Peste sabie
Pasti - pranz - Pranzo di Pasqua
Salata de vinete (alla nap)
Sogliola (peste)
Spaghetti alle telline
Spigola al forno (peste)
Triglie fritte
Zeppulelle
Natale - Craciun
Pasqua - Pasti
Nessun commento:
Posta un commento