Foto, pensieri, racconti, ricette e tant'altro...
Per un'ottima visualizzazione del blog consiglio Mozzila Firefox .
Folositi Mozzila Firefox pentru a putea vizualiza blogul in conditii optime.

domenica 22 giugno 2008

Hahahaha (ieri)

Am fost invitati la un "rinfresco" , adica unul din verii lui Sasà se va casatori in curand, deocamdata au facut asa zisa "promisiune de casatorie".
Toata lumea se astepta la un local, chiar si un meniu ieftin dar ceva finut. Ajungem in cartier, nimic ciudat pana la acest punct (in afara orasului, la "cafoni"-adica tarani cum ii numesc napoletanii). Vedem apartamentul viitorilor soti, dragut, micut si decent. Si..ajungem la "local"...aici ne punem pe ras dar numai cand intram inauntru: mic, inghesuit, totul in verde, nu se ghicea prea bine daca era un apartament sau un ..local! Pe usa chiar scria: "le piccole pesti" :-))
Lumea era destula pentru un locsor asa mic si ...s-au cam asezat...afara!!!!
A fost exact ca o sarbatoarea zilei de nastere a unui..copil sub 10 ani...si ne-a lasat pe toti...fara cuvinte..doar cu zambete ironice....
Poate un cititor care nu cunoaste Napoli n-ar gasi nimic ciudat, dar pentru un napoletan care tine la "imagine" si e orgolios, toata povestea e..."che figura" ....hehe! Si asta pentru ca de la doua persoane cu servici si bani oricine s-ar fi asteptat la...un pic mai mult. Dar acest var n-a facut altceva decat sa demonstreze zgarcenia si sa se faca din pacate de ras. Partea buna ca ...fata ii este pe deplin perechea perfecta, si asta in mod sincer o cred. Se potrivesc perfect, deci oricum ar fi mers ieri cu "banchetul" le urez din suflet: Casa de Piatra!

Nessun commento:

K R I S

Italiano-English- Romana

Per la traduzione di un post, lasciate un vostro commento.
For translation, leave a comment, please.
Pentru traducerea unui post, lasati un mesaj la "commenti".

Machine Translations

Archivio blog

Etichette