mercoledì 1 ottobre 2008

Mini-parigine

Sunt usor si rapide de facut, aveti nevoie doar de doua bucati "pasta sfoglia" (aluat frantuzesc), si ingredientele pe care le doriti: mozzarella, cas, sos de rosii, salam, sunca, masline, ceapa etc.
Le-am facut in seara aceasta si au avut mare succes, placand tuturor :-)

Mod de preparare:
Se intinde primul aluat, se face un sos de rosii care se intinde deasupra si se adauga ce doriti, cubulete de branza, sunca, mozzarella, salam, masline, etc. Eu am ales sos de rosii +sunca si al doilea tip, ceapa verde, cas, sos de rosii. Se adauga al doilea aluat deasupra,
se taie in patratele, se unge cu ou batut si se lasa cam 20 de minute la cuptor la 180°.
Excelente cand aveti o vizita neasteptata, se fac rapid.



5 commenti:

Mammazan ha detto...

Ciao!!
Grazie per la visita!!!
E quante belle foto complimenti!!
Grazia

kris ha detto...

Grazie!

Anonimo ha detto...

Che buooone!strepitose :-p

kris ha detto...

Mara le sta chiedendo anche adesso! ;-)))

kris ha detto...

Per la traduzione di un qualsiasi post (perchè non ho sempre tempo di scriverlo in più lingue) lasciatemi un messaggio nei "commenti".

Archivio blog