Reteta nu mai retin de unde am luat-o , dar fata de cea originala, am impartit compozitia in doua si am facut doua culori.
Ingrediente:
Se toarna in forma de chec (unsa cu unt + praf cacao) alternand cele doua aluaturi.
Se lasa la 180°C cam o ora, de incercat cu scobitoarea. Ca sa nu se arda deasupra puteti acoperi cu hartie metalica.
Eu la acest chec am facut si o glazura pe deasupra, 200 gr ciocolata topita in lapte. Pofta mare!
Ingrediente:
- 250 gr unt ( margarina),
- 250 gr. zahar,
- 4 oua,
- 250 gr faina,
- 50 gr amidon,
- 1 plic praf de copt vanilat,
- 75 ml lapte,
- 4 linguri cacao.
Se toarna in forma de chec (unsa cu unt + praf cacao) alternand cele doua aluaturi.
Se lasa la 180°C cam o ora, de incercat cu scobitoarea. Ca sa nu se arda deasupra puteti acoperi cu hartie metalica.
Eu la acest chec am facut si o glazura pe deasupra, 200 gr ciocolata topita in lapte. Pofta mare!
Nessun commento:
Posta un commento