Tot din "seria" pranzuri rapide si simple, o alta reteta din bucataria mediteraneana-napoletana.
Ingrediente:
Se caleste usor ceapa taiata marunt in ulei, dupa care se adauga dovleceii taiati cuburi. Se lasa cateva minute dupa care se adauga apa cat sa treaca de dovlecei. Se pun cateva rosii sau bulion si se lasa la foc mic pana dovleceii sunt moi. Sarea se adauga la sfarsit.
Cum pastele vor fierbe impreuna se mai adauga apa daca e nevoie. Pastele se fierb cu 10 minute inainte de servire. Se fierb la dinte, deci exact cat e nevoie.
Atentie: nu lasati prea multa apa, nu trebuie sa iasa supa ci dens.
Ingrediente:
- dovlecei (de oricare tip)
- 1 ceapa mai mare
- ulei de masline extravergine
- sare
- cateva rosii sau 3-4 linguri bulion
- paste -tip mai marunt
Se caleste usor ceapa taiata marunt in ulei, dupa care se adauga dovleceii taiati cuburi. Se lasa cateva minute dupa care se adauga apa cat sa treaca de dovlecei. Se pun cateva rosii sau bulion si se lasa la foc mic pana dovleceii sunt moi. Sarea se adauga la sfarsit.
Cum pastele vor fierbe impreuna se mai adauga apa daca e nevoie. Pastele se fierb cu 10 minute inainte de servire. Se fierb la dinte, deci exact cat e nevoie.
Atentie: nu lasati prea multa apa, nu trebuie sa iasa supa ci dens.
Nessun commento:
Posta un commento