Foto, pensieri, racconti, ricette e tant'altro...
Per un'ottima visualizzazione del blog consiglio Mozzila Firefox .
Folositi Mozzila Firefox pentru a putea vizualiza blogul in conditii optime.

sabato 26 luglio 2008

Zeppulelle (zuppulelle) napoletane




Ingrediente:
  • 2 oua
  • sare
  • piper negru
  • 2 pahare apa
  • 1 cubulet drojdie
  • faina cat cuprinde
Se bat ouale, se pune piper, sare, apa, drojdia crescuta, faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat mai tare. Lasati aluatul sa creasca, dupa care se pot face in mod simplu: bilute sau cu lingura, se frig in ulei fierbinte. Se scot cand devin aurii si se mai dau cu sare pe deasupra.
In aluat se pot amesteca si alghe marine sau baccalà (fiert).

Nessun commento:

K R I S

Italiano-English- Romana

Per la traduzione di un post, lasciate un vostro commento.
For translation, leave a comment, please.
Pentru traducerea unui post, lasati un mesaj la "commenti".

Machine Translations

Archivio blog

Etichette